Gården

Var ligger gården?

30 km S Strängnäs,
25 km SV Åkers Styckebruk,
25 km NV Gnesta,
12 km N om Stjärnhov.
Koordinaterna på en GPS är XXVV och CCFF.
Om du letar på kartan eller kör själv, följ väg 55 söderut till avtaget 17 km från Strängnäs. Det är märkt Solvik 13.
Du kör dessa km och viker sedan av till höger 600 m mot Ånhammar. Nu är du framme.
Det finns förstås andra vägar också, men denna är lättast att beskriva.


Hur är gården disponerad?

Huvudbyggnaden dominerar platsen. Det finns en större stallbyggnad snett emot och två andra bostadshus som flyglar. I stallbyggnaden har också byggts en lägenhet med två sovrum som är en enhet inom del av gårdens ”Bed- och Breakfast” (BB Annexet).
Den andra ligger på andra sidan dammen (BB Långa Längan). Därutöver finna ett flertal andra byggnader som tjänar verksamheten på olika sätt: Garage, dyngkyrka, lider. Du finner en översikt på ritning 1 (nedan).

Allmänt om B&B-boendet på gården 

De båda enheterna (Annexet och Långa Längan) är lite olika men båda av högsta klass (5 ax). Det finns TV med många kanaler i båda enheterna, i annexet i båda sovrummen, och ett IT-nätverk som svar för bra uppkoppling. Till båda enheterna hör ett gemensamt sällskapsrum, ligger i stallbyggnaden, med balkong i söderläge, och där finns (snart) en fin HiFi stereo anläggning och nu en 55-tums platt TV. I båda enheterna finns förstås rymliga kök, all utrustning, och moderna bekvämligheter i ö. Rökning är absolut förbjuden inomhus. Rökning får endast ske på ett par utmärkta platser ute och förstås på den allmänna vägen (grusväg, låg trafik) som går längs gården.Karta på Eniro

Hitta hit

GPS-koordinater

(59.1597, 17.0413)